Over

Over - In & Outdoor sport

In 1968 ben ik Doremieke Kuijsten in Twente geboren uit een Friese moeder en een Brabantse vader. Boswachter, leraar aardijkskunde, geschiedenis, fysiotherapeut, sport en balletdocent vond ik mooie beroepen en dat komt nu allemaal samen in in-en outdoor sport : trainer buitensport en zaalsport

Doremieke

Na de leraren opleiding HBO Windesheim en docent te zijn geweest op het HAVO VWO 't Noordik in Almelo en het Isendoorn college in Warnsveld, ben ik in 1998 en 2001 moeder geworden en samen met Eric heb ik twee dochters.  Ik hou zelf zoveel van sport, de techniek van een uitvoering en het belang van bewegen en spierkracht buiten en in de zaal, dat ik in 2005 ben begonnen met het bedenken uitvoeren en opzetten van het sportbedrijf. Officieel 2007 bij de kvk. Als sportleraar  ( zij instromer via HBO CIOS, KNGU ) organiseer ik trainingsavonden en lessen. Samen met mijn sport collegae train en begeleid ik mensen om in beweging te komen en te blijven. We werken samen met Uniek Sporten en Running Blind. En hebben zo de running Squad opgezet. 

Het is enorm belangrijk spierkracht te houden, wist je trouwens dat spieren een herinnering hebben? Daag jezelf uit, doe weer mee voor je eigen kracht en je kwaliteit van leven.  Of word buddy voor een ander sport maatje. We kunnen helpen, met buddies of ; indien nodig,  1 op 1. Dus neem misschien wat afscheid van je oude IK en ga omdenkend naar de nieuwe Ik. Wat is jouw doel? Waar ligt jouw kracht?

 Op Papendal de afslankcursus met beweegactiviteiten gegeven samen met dietiste Wilma Koghee. Teamclinics aan bedrijven gegeven zoals bijvoorbeeld sportgeneeskunde. Zie referenties als je daar meer over wilt lezen.

Ik ben goed in het differentieren in de trainingen (al sinds 1993 docent/ trainer dus met meer dan 23 jaar ervaring) ook voor en met jouw mogelijkheden. Ook bij ziekte. Sneller of verder wandelen of hardlopen? een PR ? Een keer leren tennissen? of iets met een balsport? Bootcamp? Zelf leren omdenken? Ja... Omdenken hoort daarbij!

Als liefhebber van sport en spel en van de natuur vind ik het geweldig te zien dat na al die jaren heel veel cursisten tevreden zijn en plezier hebben in bewegen. Lees de reviews als je meer wilt weten over de sporters bij in- en outdoorsport. Dat ze hun doelen hebben gehaald of meer zijn gaan ontspannen in het bewegen. Minder last hebben van de hernia, hun bekkeninstabiliteit of artrose. Meer uithoudingsvermogen hebben. Genieten van de mooie natuur en van het mens- zijn met elkaar. 1 team 1 taak in een toernooi of 1 doel: genieten van het sport uur. Blijf vooral je zelf er zijn al zoveel anderen.