Our Service

 Recreatief volleyballen

Recreatief volleyballen

Leuke mensen leren kennen uit de buurt, samen ballen, gezellige activiteiten en de midweek competitie

Wat:   in de gymzaal spelen we wat volleybal partijen ,  we trainen niet, maar gaan gelijk lekker volleyen. Omdat we houden van lachen en sparren tegen elkaar. Ben je beginner dan oefenen we even om BH en OH te spelen.

Welk niveau  op maandag recreatief niveau, als je op school hebt gevolleybald en niet bang bent voor de bal,  leren we je de basis op maandag aan. Samen met ervaren spelers gaat het vooral om de lol met elkaar. Zo houden we de bal lekker in het spel. Meedoen is belangrijker dan winnen, alhoewel……Je mag lichamelijk wat hebben op zekere leeftijd hoort dat er wat bij, we houden er rekening mee. Je mag ook nergens last van hebben. Op dinsdag moet je kunnen volleyballen. Je hoeft niet goed te zijn maar wel enigszins fanatiek. Ben je een geoefende speler die bijvoorbeeld na een blessure weer wilt beginnen en er meer uit wilt halen, dan kan je bij ons instappen en daarna eventueel door schuiven naar….maar we zijn vast zo sfeer vol dat je blijft hangen….

Extra aan te bevelen voor:  druk bezette mensen die ontspannen willen sporten , even een balletje willen opgooien , lachen en sparren met elkaar. Voor ex volleyballers als voor camping volleyballers, wat maakt het uit : als jij zin hebt en niet bang bent voor de bal kom er dan bij!

Gezondheidseffect : samen een teamspel spelen geeft actie reactie en verbinding. Door met elkaar een prestatie neer te zetten geeft een goed gevoel. Endorfine wordt aangemaakt, betere doorbloeding etc.

Juist bij in& outdoorsport ben je welkom als je denkt dat je eigenlijk wel wilt , maarrrrrr…. Oftewel  als je zin hebt om weer zo lekker te volleyen als vroeger of op de camping en niet bang voor de bal= dan moet je gewoon komen. Het leuke bij ons is dat we veel gezinsleden - partners hebben en ook al hun grotere kinderen van 17-20 jaar.  Op de maandag.

Ook juist bij ons komen volleyen is omdat we meespelen in de midweek competitie (woensdag) en misschien heb je er geen tijd voor , maar samen af en toe meespelen in een wedstrijd zorgt ervoor dat we toch weer een team bij elkaar hebben voor de C poule. Op dinsdag spelen we ook wel in toernooien mee.

Het leuke is dat iedereen spelverdeler kan en mag zijn, groot of klein en aanvaller volgens het systeem (…) We spelen zoals schoolvolleybal. Met soms verrassende effecten. Van 20 ers tot en met 60 ers. Mannen en vrouwen. Je mag een druk bezette baan hebben , we kijken je er niet op aan als je even wat minder vaak kan spelen.

Voor wie:  druk bezette mannen en vrouwen die ooit aan balsporten hebben gedaan en weer een beetje fanatiek willen ballen. 20 ers en ouder. Ook voor niet druk bezette… voor hen die recreatief lekker even ongedwongen willen volleyballen. Met smash werk, maar we houden absoluut rekening met alle schakels in het team.

Wanneer maandag 18:30 dinsdag 19:30 en 1x p maand tot 21:00

Tarieven 16,50 per maand . Betalen voor een heel sportjaar.

Locatie & Tijd

Sport Locatie Moment
Volleybal

Rijkerswoerd Kempenaarzaal

Maandag 18.30-19.30

Volleybal (C)

Rijkerswoerd Kempenaarzaal

Dinsdag 19.30-20.30

Volleybal Competitie

Sporthal Valkenhuizen

Woensdag 20.00-23.00

Volleybal

Sporthal Valkenhuizen

Donderdag 17.30-19.30

 

Volleybal actie